HTML

Egy Szebb Élet

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Pénzkeresés az interneten

2011.05.17. 10:11 michael84p

Az internetet ma már szinte mindenki használja, igy a világ egyik legerősebb marketing eszközévé vált. Könnyen beláthatjuk tehát, hogy rengeteg pénzt kereshetünk, ha egy jó ötletre alapuló weboldalt létre hozunk. Ez a cikk leirja, hogy mi a legfontosabb egy internetes üzletben: hogy látogatókat tudj szerezni. Ha látogatókat tusz szerezni, akkor a pénz is jönni fog.

Ha van egy jó ötletünk, amit meg is tudunk valósitani, akkor nagy valószinűséggel sikeresek is leszünk. Ez a cikk bemutat néhány klasszikus honlap modelt, melyek működnek, és amelyek jó ötletként szolgálhatnak bárki számára. Ilyen klaszikus modelek az: információs portálok, blogok, fórumok, szociális hálózatok, stb.

Szó esik a kivitelezésről is, arról, hogy miként lehet egy weboldalt létrehozni, honnan tudjuk meg, hogy sikeres lesz az ötletünk vagy sem, hogyan épithetünk forgalmat, hogyan szerezhetünk pénzt a forgalomból, valamint arról is esik néhány szó, hogy miként lehet ezt az egészet legálisan lebonyolitani.

A legegyszerübb megoldások vannak megemlitve, mint például a weboldal létrehozás tartalom kezelő rendszerrel, igy nem fognak a programozói tudással nem rendelkezők sem tehnikai nehézségekbe ütközni, az üzleti modell megvalósitásakor.
A forgalom generálásra a kereső motor optimalizálást ajánlja az iró, mivel ezzel a módszerrel lehetséges a legolcsóbb, és legtartósabb forgalmat elérni.
Természetesen, a legtöbb embernek a pénz a legfontosabb egy online üzletben, igy arról is olvashatunk, hogy milyen módszerekkel, lehetséges pénzt keresni egy weboldal forgalmából. Ilyen az Adsense, különböző partner programok, saját média ajánlat, vagy a saját termék eladása, stb.

A cikk végén, egy rövid link katalógus lista is található, mellyel bárki elkezdheti saját internetes vállalkozását hirdetni.


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszebbelet.blog.hu/api/trackback/id/tr792910528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása